Szerelmi Horoszkóp

asztrológia horoszkóp asztrológus

Szerelmes csillagjegy horoszkópod értékes betekintést nyújthat jelenlegi és jövőbeli szerelmi életedbe.
Ha megérted a párkapcsolati összefüggéseket, megalapozottabb döntéseket hozhatsz arról, hogy kivel randizol, mikor kötelezed el magad, és hogyan viszonyulsz a romantikus partneredhez.

Többet tudhatsz meg magadról, párodról és választ kaphatsz arra, hogy mennyire illetek össze.

asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Szerelmi Horoszkóp Éves Szinasztria

A Szerelmi horoszkóp (szinasztria) elemzés messze túlmutat a napjegyeken, a születési képletet használva figyelembe veszi a horoszkópban lévő egyedi aspektusokat és bolygókat is.

Összeveti a születési horoszkópok egymást átfedő vonalait, hogy meghatározza két ember kapcsolatának dinamikáját.

Megmutathatja hol van összeillőség, hol lehetnek nehézségek és az élet mely területei lesznek valószínűleg a legfontosabbak mindkét fél számára.

Tartalmazhat napi, heti, havi vagy éves előrejelzésket egy-egy részterületen.

asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Szerelem Horoszkóp Szinasztria Elemzés 2022

A szinasztriában a párod születési képletének minden egyes része összevethető a saját személyiségjegyeiddel, hogy kiderüljenek a pozitív és az esetleges negatív jellemzők.

Ez egyben kitűnő eszköz a párkapcsolati viselkedés háttérben rejlő okainak feltárására.

Könnyebben megértheted párod alapvető személyiségét, azonban neked is aktívan, lépésről lépésre építened egy kapcsolatot, hogy végül kiteljesedhessen az igazi szerelem az életedben.

A Szerelem horoszkóp (szinasztria) felbecsülhetetlen értékű eszköz a párkapcsolatok megértésében, segítségével olyan információkat tudhatsz meg, amelyek döntően befolyásolhatják szerelmi életed jövőbeli alakulását.

Szerelmi horoszkóp elemzést az alábbi űrlap kitöltésével tudsz rendelni.

Boldogságod kulcsa a Te kezedben van, a kérdés csak az, hogy használod-e.

Az elemzés elkészítésének egyszeri költsége: 16.000 Ft

Remélem segíteni tudok, hogy szerelmi életed olyan legyen, mint amilyenről titokban álmodsz!

asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Szerelmi Jóslás Előnyei

1. Útmutatást kaphatsz a lelki társad megtalálásához. Megismerheted, hogy milyen az ideális szerelmi társ számodra.

2. Betekintést nyerhetsz a romantikus viselkedésedbe, megértheted hogyan hatsz a potenciális vagy jelenlegi partneredre.

3. Felismerheted, hogy milyen tulajdonságokat keresel a partneredben, így több megfelelő embert vonzhatsz az életedbe.

4. Megtudhatod, hogy milyen időszakokban a legjobb megismerkedni valakivel, illetve mikor a legjobb elkezdeni egy kapcsolatot.

5. Jobban megértheted a jelenlegi kapcsolatod dinamikus energiáit. Meghatározhatod azokat a területeket, amelyekre nagyobb figyelmet szeretnél fordítani.

6. Elemezheted a korábbi kapcsolataidat. Lehet, hogy találsz olyan mintákat, amiket szeretnél megtörni.

7. Tisztán láthatod, mi működött jól a múltban, és mi nem, hogy a jövőben jobb döntéseket hozhass.

8. Megismerheted, hogy milyen típusú emberek nem illenek hozzád.

9. Használhatod a Szerelmi horoszkópodat arra, hogy elgondolkodj a saját érzéseiden és viselkedéseden a jelenlegi párkapcsolatodban.

Még ha nem is hiszel a Szerelmi horoszkópban, tagadhatatlan, hogy szórakoztató lehet megismerni mit mond a szerelmi életedről. És ki tudja? Talán mégiscsak van benne valami igazság.

Végül ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak útmutatóként használd a szerelmi horoszkópodat!

asztrológia egyéni horoszkóp elemzés asztrológus

Egyéni Személyes Horoszkóp

Kicsi az önbecsülésed, állandó problémák gyötörnek, jobban szeretnél érvényesülni az életben?

Személyes horoszkóp elemzés segíthet a megfelelő válaszok megtalálásában.
Az igazi út az életben azzal kezdődik, hogy megismered önmagad. Minél inkább felvállalod, hogy Te vagy az életed irányítója, annál több igazságot leszel képes megismerni és elfogadni.

Asztrológusként segíthetek neked megérteni, hogy a sorsszerűség nem teljesen kőbe vésett, van lehetőséged fejlődni, változtatni az életeden és megtalálni a saját útadat a kiteljesedéshez.

Több, mint 20 éve foglalkozom asztrológiai tanácsadással. Nekem is csillagok mutatták meg, hogy ez az életfeladatom.
Mindig boldog vagyok, amikor látom, hogy az emberek élete hogyan teljesedik ki az asztrológia segítségével.
A legérdekesebb az, hogyha nem hiszel benne, akkor is működik.

Gyere, próbáld ki és váltsd valóra az álmaidat!

Asztrológiai Tanácsadás

Tóth Judit
okleveles asztrológus
+36 20 451-78-58
info @ asztrologus.eu

asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Legfrisebb Szerelmi Horoszkópok

Az alábbi szekcióban minden hétfőn Heti Szerelmi Horoszkópot teszünk fel.

11. 21. – 11. 27.

heti szerelmi horoszkóp kos asztrológus párkapcsolati asztrológia

Kos – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

A héten a felfedezés és a spiritualitás területed kapja a főszerepet, ami lelkes ötleteket és beszélgetéseket eredményezhet a kultúráról, a spiritualitásról vagy az utazásról.

Szerencsére a szellemi és intellektuális fejlődésedre való összpontosítás nem jelenti azt, hogy ne maradna időd a szerelemre. Sőt, valószínűleg filozofikusabbá válsz, ha romantikus ügyekről van szó, különösen, ha ez a partnered kiválasztása.

Készen állsz arra, hogy kitárd a szárnyaidat és valami nagyobb és merészebb dolog után nyúlj. Foglalkozz komolyan szellemi életeddel a héten és meglátod, a vágyaid beteljesülhetnek.

Talán éppen itt az ideje, hogy visszahozz valakit az életedbe, akivel már régóta nem tartottad a kapcsolatot. A nagy kép most válhat világossá számodra. Lehet, hogy azok a futó beszélgetések egy érdekes személlyel több volt, mint puszta csevegés. Ez lehet az a pillanat, amikor a dolgok a következő szintre léphetnek. Ha mélyebb kapcsolatra vágysz, akkor most tegyél meg mindent érte.

Készülj fel arra, hogy kiderüljön, a párod spirituálisan vagy intellektuálisan a te szinteden van-e. Ha nem, akkor lehet, hogy fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy van-e még hely a fejlődésre. Mert növekedés nélkül a szerelem biztosan meghal.

Egyes jelenlegi tervedet családi bonyodalmak korlátozhatják. A rokonok, a saját vagy a párod helyzete miatt előfordulhat, hogy jogi ügyekkel kapcsolatos megbeszéléseken kell részt venned. Maradj optimista és hű a céljaidhoz. Beszélj egy hozzád közel álló személlyel a félelmeidről és aggodalmaidról, hogy segítsen továbblépned.

A hét elején az egyedülállóknak érdemes romantikus utazásra indulniuk, míg a párkapcsolatban élők teljes mértékben a partnerükre koncentrálhatnak.

A hét közepén vegyél vissza a tempóból, ha a szerelemről van szó, van már így is elég dolgod a saját érzéseid rendezésével.

A hétvégén tele leszel tűzzel és megvalósíthatod a partnereddel kapcsolatos elképzelésedet. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy új alapokra helyezd az egymással való kommunikációt és izgatottan várd, milyen meglepetésekkel szolgálnak a következő napok. Arra is ügyelj, hogy a gondolataidat kontroll alatt tartsd és ne hagyd, hogy a szorongás eluralkodjon rajtad.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp bika asztrológus párkapcsolati asztrológia

Bika – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

A partnerednek van egy titka, amit meg akar osztani veled, talán egy részletet a múltjából. Szánj időt a beszélgetésre, hallgasd meg a félelmeit vagy a magányát, ez az élmény erősíteni fogja a köteléketeket.

Felkérést kaphatsz, hogy segíts a családnak, vagy közvetíts egy konfliktusban.

Egy környezetváltozás nagyon jót tenne neked és a párodnak, ezért próbálj időt szakítani arra, hogy elutazzatok, még ha a közelbe is, hogy új perspektívát nyerjetek.

Ezen a héten nagyon közel állsz mások igényeihez és vágyaihoz. Képes vagy értelmezni a nagyon finom jeleket, amelyeket mások esetleg nem vesznek észre.

Tervezz meg bizonyos célokat vagy intézz el egy szerelmi ügyet, amin már régóta gondolkodsz.

Most egyszerre vagy érzékeny és fogékony. A kapcsolatok a beszélgetések során fejlődnek, ezért most ne kerülj el semmilyen témát, még akkor sem, ha számodra nem szimpatikus. Ha megosztod valakivel az eszméidet és a szívedet, biztos, hogy ugyanezt kapod vissza.

A hét eleje egy lendületes kalandozásra inspirálhat. Ami szórakoztató találkozásnak indul, meglephet téged a gondolatok és érzések mélységével, amit kivált belőled. Megértő beszélgetést folytathatsz az intimitásról, a gyógyulásról, a halálról vagy a pszichés tapasztalatokról.

A hét közepén felerősödhetnek a legmélyebb érzéseidet, ami önvizsgálatra ösztönözhet téged. Ez segít feltárni azokat a kérdéseket, amelyeket meg kell vizsgálnod és talán el kell engedned.

A romantika mindkét irányba fordulhat, mivel fellángolnak szenvedélyek. Az a képességed, hogy pozitív maradj és kerüld a birtoklási vágyat, nagyon jó irányba terelheti a dolgokat.

Hétvégén a báj és az empátia verhetetlen kombinációjával rendelkezel. A világ a tiéd és lehetőleg bölcsen válaszd meg a lépéseidet.

Egy beszélgetés tisztázhatja az esetleges felmerült félelmeket, elősegítheti a figyelmes és együttműködő kommunikációt, amely emlékeztethet arra, hogy milyen fontosak is vagytok egymás számára.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp ikrek asztrológus párkapcsolati asztrológia

Ikrek – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Ezen a héten talán légyél egy kicsit önfejű és kreatív. Talán már jó ideje együtt vagytok és valószínűleg élvezitek egymás társaságát. A kezdeti izgalom egy kicsit alábbhagyott és egy stabil, biztos érzés vette át a helyét. Bár élvezitek az élményt, bölcs döntés, hogy időnként meglepetésekkel is szolgáljatok, hogy fenntartsátok az energiát. Nem számít, hány óra van, vagy hol vagytok, egy meglepetés mindig feldobhatja a pillanatot.

Lépj ki a megszokott társasági környezetedből, ahol esetleg nagy lehet a feszültség. Jól jönne egy környezetváltozás, hogy új élményekben legyen részed és új emberekkel kerülj kapcsolatba.

Aprólékosan sok döntéseket hozhatsz mostanában. Akár a magánéletedről, akár a kapcsolatodról van szó, készen állsz arra, hogy alaposan elemezd a jót és a rosszat. Semmit sem hagysz ki és arra is gondolsz, hogy döntéseid hogyan hatnak majd a körülötted lévőkre. Nyílj meg egy hozzád közel álló személy előtt, akivel közös a múltad. A beszélgetés segít megtalálni a helyes utat.

Sok gond foglalkoztathat és jól tennéd, ha megbeszélnéd ezeket a hozzád legközelebb álló emberekkel, különösen a partnereddel és a családoddal. Ha éppen újragondolsz néhány célt a kapcsolatodban, fontold meg, mit tanulhatsz, vagy kitől tanulhatsz, hogy jobban elősegítsd ezeket a változásokat. A következetesség meghozza majd a várt eredményt.

A hét elején az elméd száguld, a szíved pedig hevesen dobog. Keress egy olyan megnyilvánulási lehetőséget, ahol megmutathatod intellektuális oldaladat és lenyűgözhetsz valakit azzal, hogy milyen okos és ezért szexi vagy. A folyamatos reflektorfénybe kerülésed azonban tűzijátékot szíthat egy szoros kapcsolatban.

A hét közepe alkalmas lehet arra, hogy felélénkítsd a jelenlegi kapcsolatodat, vagy megismerkedj valakivel. A szerelem a levegőben van! Ha egyedülálló vagy, minden jel arra mutat, hogy megismerkedsz egy új emberrel és ennek a személynek megvan az ereje, hogy rendkívül pozitívan megváltoztassa a szerelemről alkotott nézeteidet.

Ha már kapcsolatban élsz, a partnered segíthet abban, hogy tágítsd a látókörödet. Készülj fel egy szórakoztató kalandra! Most lehet itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést a szerelmi kapcsolatodban.

A hétvége egy kicsit nyugodtabb, vagy legalábbis annak kellene lennie. Lassíts le és vigyázz, mert most minden a változó körülményekhez való alkalmazkodóképességeden múlik. Szerencsére ez az egyik legnagyobb erősséged.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp rak asztrológus párkapcsolati asztrológia

Rák – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Szabadulj meg a nyomasztó gondoktól és élvezd a tiszta szórakozást. Romantikus hangulatban vagy és készen állsz arra, hogy megmutasd a kreatív oldaladat. A párkapcsolatodat helyezd most az előtérbe és szakíts időt a társasági életéből, hogy jobban odafigyelhess a partneredre.

A hét a terjeszkedésről, a szenvedélyről és a tapasztalatokról szólhat. Az egyedülálló Rákok azt tapasztalhatják, hogy az a személy, akivel már egy ideje randiznak, készen áll arra, hogy hivatalossá tegye a kapcsolatotokat. Mielőtt azonban igent mondanál a gyűrűre vagy az új lakásra, győződj meg róla, hogy biztosan ez az, amire vágysz.

Ez a hét kiválóan alkalmas lehet arra, hogy őszintén beszélgessetek a kedveseddel a kapcsolatotok munkamegosztásáról. Talán itt az ideje annak is, hogy megváltoztassátok a szerelmi kapcsolatotok rendjét, hogy megszüntessétek az utóbbi időben felszínre került, elapadt érzéseket. Az igazság az, lehet, hogy unatkoztok. Szerencsére valószínűleg könnyű megbeszélni ezt a kedveseddel és mindketten készen álltok arra, hogy megoldást találjatok.

Ha egyedülálló vagy, akkor jó eséllyel kedves beszélgetésbe elegyedsz valamelyik kollégáddal és aztán rájöhetsz, hogy milyen vonzó is valójában.

Hétfőn egy szolgáltatással kapcsolatos vállalkozás vagy egészséges tevékenység révén udvarlót vagy csodálót hozhat neked. Arra is inspirálódhatsz, hogy felvidíts egy barátodat, kollégádat vagy rászoruló személyt.

A hét közepén könnyen kiábrándulhatsz a párkapcsolatok képlékenysége miatt, ezért tisztázd ezt a kérdést. Ha úgy érzed, hogy elkötelezettebb vagy, mint a partnered, vagy ha hajlandó vagy olyan lépéseket megtenni, amelyeket a partnered látszólag elkerül, ülj le vele és beszéljétek meg.

Ha már egy ideje együtt vagytok, ez a beszélgetés lehetővé teheti, hogy még mélyebben egymásba szeressetek. Talán mégiscsak azt akarjátok mindketten, hogy ez a kapcsolat örökké tartson.

A hétvégén érzékenyebb lehetsz a hozzád legközelebb álló emberek iránt, így például a szombat ideális alkalom lehet egy spontán vagy szokatlan randevúra.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp oroszlán asztrológus párkapcsolati asztrológia

Oroszlán – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Készen állsz arra, hogy gondtalan legyél és élvezd a szabadidődet a barátaiddal vagy akár azzal a különleges valakivel. Azonban lehet, hogy a háztartási szükségletek vagy a rokonok egészségügyi gondjai nyomasztanak. Intézd el, amit meg kell oldanod, el kell rendezned vagy meg kell javítanod.

Legyél diplomatikus, amikor olyan terveket dédelgetsz, amelyek mások otthonát érintik. Tele vagy éleslátással és néhány kreatív romantikus terv is van a tarsolyodban.

Szánj időt arra, hogy megmutasd valakinek, mennyire törődsz vele, hogy a kapcsolat ne szakadjon meg.

Kreatívnak és magabiztosnak érzed magad ezen a héten. A képzelet és a romantikus fantáziák izgatnak. Ötleteid pezsegnek, és könnyedén ki tudod magad fejezni. Mentálisan a világ tetején vagy.

Élvezd az önbizalom érzését, amit ez ad neked. Mindenki szemét magadra vonod és felfigyel rád valaki, aki esetleg megkörnyékez. Ha érzed a kémiát, tedd meg az első lépést. Legyél őrült! Legyél újra szerelmes.

Vedd körül magad hasonló gondolkodású emberekkel és hagyd, hogy valaki különleges megérintse a lelked.

Ha nemrég vetettél véget egy kapcsolatnak és újon gondolkodsz, ez egy jó alkalom arra, hogy új mércét állíts fel, milyen partnert szeretnél és milyen partner akarsz lenni.

Fix csillagjegyűként arról vagy ismert, hogy rugalmatlan vagy a vágyaidat illetően, azonban amennyire képes vagy legyél nyitott a közted és mások között lévő tapasztalatokra és különbségekre. Lehetséges, hogy a partnereddel valami újba kezdtek, mert mindketten sok tudást halmoztatok fel életetek során.

Különösen örömteli lesz, ha kilépsz a komfortzónádból és a kultúrádon vagy hitrendszereden kívüli emberekkel találkozol. Érezzétek jól magatokat!

A hét eleje remek alkalom lehet arra, hogy megerősítsd a köteléket közted és jelenlegi partnered között vagy ha egyedülálló vagy, menj ki és mutasd meg magad a világnak. Érezni fogod, hogy a szerencse és a lehetőségek erősen a kedvedben járnak majd.

A hét közepe a romantikáról szólhat. Ha egyedülálló vagy, levehet a lábadról valaki, akit minden szempontból az életnél nagyobbnak tartasz. Akik jelenleg házasok, azok a közös családalapításon gondolkodhatnak. Másrészt pedig egy nagyon szórakoztató romantikus kalandot tervezhetsz. Szórakoztatóbb lehet, mint azt valaha is gondoltad volna!

Pénteken és hétvégén még dicsőségesebbé válnak a dolgok a szerelemben. Tedd még jobbá, ha kitalálsz egy egyedi és emlékezetes randit.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp szűz asztrológus párkapcsolati asztrológia

Szűz – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Kényeztesd magad egy kis kikapcsolódással és nézzetek meg egy színdarabot, koncertet vagy pótoljatok be egy elmaradt estét.

Ne habozz a héten pénzt költeni praktikus dolgokra, például kisebb lakásjavításra.

Ez a hét az intenzív szenvedélyekről és kapcsolatokról szólhat. Most nagyon belemerülsz az ötletekbe és tervekbe. Egy szerelmed, egy jó barátod, sőt az otthonod és a családod is jobban jelen lehet most a gondolataidban.

Nehéz lehet a mindennapi teendőkre koncentrálni, mivel szenvedélyes tervek foglalkoztatják az elmédet. Amit most adsz, azt fogod visszakapni, ezért bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Vállalj kockázatot, gondolatokban és kapcsolatokban egyaránt.

Ha esetleg problémáid vannak, kérj segítséget! Ez sokkal jobb, mint felesleges elszigeteltségben szenvedni.

A családi ügyek szorosan összefonódhatnak a romantikus kérdésekkel ebben az időszakban. Ha házat veszel vagy költözöl, biztosan imádni fogod az új helyet! Az is lehet, hogy a vártnál könnyebben sikerül megegyeznetek a dekorációról vagy a költségvetésetekről olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a felújítás vagy a bútorzat.

Az egyedülálló Szüzeknek érdemes jól figyelniük, mert egy családtag hihetetlen bölcsességgel szolgálhat szívügyekben.

Legyetek válogatósak a partnereddel, ha a hét elején a romantikáról van szó. Az egyedülállóknak érdemes szívük szerint vásárolgatniuk, míg a párok ne habozzanak kifejezni vágyaikat.

Ha a szerelmet keresed, egy otthonoddal kapcsolatos tevékenység csodálót hozhat neked, vagy egy mély barátság kezdetét jelezheti.

A hét közepén egy kicsit túlzásba eshetsz. Senki sem tökéletes és néhány hibát még a legjobb körülmények között is el kell fogadni.

Új perspektívát kapsz a családoddal kapcsolatban, különösen akkor, ha egy probléma megoldásával küzdöttél. Nagylelkűséged biztosan elősegíti az otthoni harmóniát.

A hétvégén előtérbe kerülhet a tervezgetés, például ha a következő hónapokban trópusi utazást terveztek, érdemes lehet párként célokat kitűzni arra vonatkozóan, hogyan fogtok oda eljutni.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp mérleg asztrológus párkapcsolati asztrológia

Mérleg – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Ezen a héten bonyodalmak vagy késések adódhatnak az utazási terveiddel kapcsolatban. Kommunikálj jól, a helyzet lényegére összpontosíts és ügyelj arra, hogy többet hallgass, mint amennyit beszélsz.

Adj magadnak egy kis kikapcsolódást a stresszből azzal, hogy valakivel elmész egy művészeti kiállításra, színházba vagy moziba.

Ezen a héten hagyd, hogy a szíved vezessen a téged és a társadat érintő döntések meghozatalában.

Ne ítélkezz most a saját kíváncsiságod felett. Ez természetes számodra. Vess egy második pillantást valakire, aki elfordította a fejed. Talán igazi románc van kialakulóban.

Fordíts különös figyelmet egy hozzád közel álló személyre. Ha most jó hallgatóság vagy, az igazán megerősíthet egy fontos kapcsolatot.

A feladatok egyszerre végzése elkerülhetetlen lehet ezekben a napokban, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba. Ne aggódjon az apró dolgok miatt. Ehelyett összpontosítson az emberekre, a kapcsolatokra és a figyelemre méltó feladatokra.

Párkapcsolatodban kialakulhat egy forráspont, ami ezen a héten előtérbe kerülhet. Ha együtt élsz a pároddal, úgy érezheted, hogy nincs elég hely, vagy jelentős változások történnek a kapcsolatotokban. Mindenképpen beszélgessetek őszintén a partneretekkel az érzéseitekről és teremtsetek teret a kölcsönösen előnyös megoldás megtalálásához.

A hét elején remekül fogsz állni a romantika szempontjából és hidd el magadról, hogy jól nézel ki. Élvezd a rád zúduló figyelmet. Most jó alkalom lehet arra, hogy új kapcsolatokat köss, akár online, akár személyesen.

A hét közepén próbálj javítani az egyensúlyozáson önmagad és mások között. Valószínűleg az egyik vagy a másik oldalon tévedsz.

Ha ezt pénteken rendbe tudod hozni, készen állsz majd arra, hogy valami újat fedezz fel és szombatra valószínűleg jó reakciókat kapsz a közeledésedre.

Vasárnap pihenj és legyél a számodra legfontosabb személlyel.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp skorpió asztrológus párkapcsolati asztrológia

Skorpió – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Most erőteljesnek és boldognak érzed magad a testeddel kapcsolatban, talán egy új külsőnek vagy egy nagyobb ékszer vagy ruhavásárlásnak köszönhetően.

Ha ismered az értékedet, soha ne érd be olyannal, aki nem rendelkezik ezzel az értékkel, vagy nem értékeli azt. Szerencsére ezen a héten olyan helyzetben vagy, hogy nem kell harcolnod azért, hogy bárki is lásson és meghallgasson.

Minden jel arra mutat, hogy egy csodáló vagy csodált mindent megtesz azért, hogy megmutassa, milyen különleges vagy. Hagyd, hogy a szíved zengjen a hálától, mert akár érdekel ez a személy, akár nem, a vágya hízelgő lehet számodra.

Ha párkapcsolatban élsz, a partnered valószínűleg készen áll arra, hogy úgy éreztesse veled, mindennél többet érsz számára.

A boldogságod ezen a héten attól függhet, hogy mennyire tudsz hatékonyan kommunikálni, különösen a partnereddel.

A kapcsolataid most több odafigyelést, illetve korrekciókat igényelhetnek. Úgy érezheted, elszakadtál valakitől, aki fontos helyet foglal el az életedben, talán egy testvéredtől vagy kollégádtól.

Gondolataid a gyakorlati gondokra összpontosulhatnak. A szerelem és a romantika háttérbe szorulhat. A pénz fontos szerephez juthat. Lehet, hogy további jövedelemre vágysz vagy abban reménykedsz, hogy egy számodra fontos személyes célod megvalósítása érdekében konkretizálhatod a terveidet. Menj a vágyaid után, még a romantikus vágyaid után is, amíg azok nem túlzóak.

Próbáld meg most nem túlelemezni a dolgokat. Az aggodalmaid feleslegesek lehetnek. Maradj pozitív a kommunikációban és tartsd ésszerűnek az elvárásaidat.

Bár az élet hétköznapi dolgai igénylik a figyelmedet, azonban ne feledkezz meg arról, hogy kellő figyelmet szentelj szerelemnek. Egy-két új ötlet segíthet feldobni a dolgokat.

A hét elején próbáld valóra váltani egy szenvedélyes kívánságodat. Ez az időszak most tiszta varázslatnak tűnhet és akár ajándékot is hozhat neked egy szerettedtől. Oszd meg a szerelmeddel a szenvedélyeidről, gyermekeidről, kalandjaidról szóló álmaidat és nézd meg, mennyire nyitott ezekre a terveidre.

Ráfogsz jönni, hogy minden eddiginél többet gondolkodsz azon, hogyan néz ki az ideális partnered. Ha változtatni akarsz a párkapcsolati állapotodon, itt a te időd.

A hét közepén, ha úgy érzed, hogy a partnered zavarban van, ülj le vele és beszéljetek őszintén a félelmeidről. A hét végére közösen dolgozzatok azon, hogy megoldjátok a köztetek lévő dolgokat, és elkötelezzétek magatokat hosszabb távra.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp nyilas asztrológus párkapcsolati asztrológia

Nyilas – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Szánjon időt a nyugalomra és az öngondoskodásra. Még ha esetleg nem is érzed, akkor is egy új kezdet felé haladsz. A boldogság elérhető, talán meditáció, spiritualitás vagy romantika révén.

Eltemetett gondolatok kerülhetnek most a felszínre. Ezen a héten sokat kutass a lelkedben és keresd meg, mi az amitől biztonságban érezheted magad.

Az intellektuális gondolataidat most könnyen kifejezheted és könnyű kapcsolatot teremtened másokkal.

Legyél kitartó abban, amit igazán akarsz. A legjobb és legszebb dolgokat az életben nem lehet látni vagy megérinteni. A szíveddel kell érezned őket.

Itt az ideje, hogy újra felfedezőútra indulj. Ezen a héten tervezhetsz utazást a partnereddel vagy új elhatározásokat tehetsz a partnerség elmélyítése érdekében.

Most jól fog menni, hogy a szívedből beszélj annak, akit a legjobban szeretsz. Ha párkapcsolatban élsz, a bolygók segítenek abban, hogy vágyaidat úgy közöld a partnereddel, hogy mindketten megértsétek egymás álláspontját.

A hét elején a szórakozás és a barátok állhatnak a középpontban és számodra a romantika elválaszthatatlan az élet e többi mesés elemétől.

Az egyedülállók izgalmas új kapcsolatokat köthetnek, a párok pedig közös nevetés közben kötődhetnek még jobban össze.

A hét közepén kissé visszahúzódónak érezheted magad. Mindenképpen szánj egy kis időt magadra és a téged foglalkoztató kérdésekre, személyekre.

Lehet, hogy itt az ideje, hogy új határokat húzz vagy felfedezz egy jobb kapcsolati módot, amely magában foglalja a múltban átélt traumákat. A párkapcsolatokban gyakran kénytelenek vagyunk megtanulni, hogy min kell még dolgoznunk.

Hétvégén, ha tisztázod, hogy mit akarsz és bízol a belső útmutatásodban, a megfelelő irányba mozdulhatsz el, hogy sikeres legyél, bármire is összpontosítasz.

Most igazi szórakoztatóművész lehetsz. Bárki, aki képes lépést tartani veled elnyerheti a szívedet.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp bak asztrológus párkapcsolati asztrológia

Bak – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Most egy kis időre és térre van szükséged magadnak. Bizonyos magánéleti ügyek foglalkoztatnak. Szánj időt a dolgok rendezésére. Tekintse át a múltat, és nézzen befelé, hogy megtaláld a válaszokat, amelyekre vágysz.

Ne feledd azonban, hogy a múlton nem tudsz változtatni. Az elfogadás az egyetlen út. Engedd el a bűntudatot. Talán csak túl magasak az elvárásaid. Ismerd fel, hogy mire vagy képes és tűzz ki ésszerű célokat, hogy szenvedélyed a lehető legtermékenyebb legyen. Légy türelmes és a várva várt jutalom hamarosan a láthatáron lesz.

Néha szükséged van arra, hogy elhúzd a metaforikus függönyt a szerelmi életed és a külvilág között. Minél diszkrétebb vagy ezen a héten a szívügyeidben, annál nagyobb valószínűséggel fogod megkapni a jutalmadat. Ha egyszer felfeded a szándékaidat, a reakció, amit kapsz, mérhetetlenül boldoggá tehet.

Ha egyedülálló vagy, kiderülhet, hogy az a személy, akibe titokban bele vagy zúgva, ugyanúgy érdeklődik.

A hét elején az ambícióid valószínűleg inkább a munkára összpontosulnak, ami rendben is van. De ha van partnered, ügyelj arra, hogy ne hanyagold el túlságosan.

A hét közepén szokatlanul tisztán látod majd a romantikus helyzetedet. Ha döntést kell hoznod, most van a legjobb alkalom rá.

Kis szerencsével valaki ajándékot hoz neked. Még az is lehet, hogy valami, amit már régóta mondogatsz a párodnak, most valósággá válik.

Talán itt az ideje annak is, hogy leüljetek a pároddal és pontosan meghatározzák, milyen jövőt képzeltek el magatoknak.

Ha úgy érzed, hogy a pénzkérdések megnehezítik a kapcsolatotokat, akkor beszélj a pároddal az értékkel és a pénzügyekkel kapcsolatos félelmeidről.

Ha egy randi esetleg meghiúsul a hétvégén, ne ess pánikba. Lehet, hogy ez csak egy jel, hogy máshol jobban szórakozhatsz. A vasárnapra betervezett dolgaid zökkenőmentesen alakulhatnak.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp vízöntő asztrológus párkapcsolati asztrológia

Vízöntő – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

Szerelmi életedet jelenleg viharosnak érezheted, mivel problémák merültek fel korábban és a végkifejlet is valószínűnek tűnik. Ha a szakítás elkerülhetetlen, akkor ezt tekintsd lehetőségnek arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

A héten gondolataid a jövő felé fordulhatnak. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy leüljetek a partnereddel és készítsetek egy tervet a kapcsolatotok céljaival kapcsolatban. Semmiképpen ne korlátozd a saját vagy a partnered lehetőségeit. Bármi lehetséges, minél inkább hiszel benne és minél inkább megvalósítod a dolgokat, annál inkább összhangban érzed majd magad velük.

A kommunikációs képességeid most próbára lesznek téve. Meglehet, hogy partnereddel nem teljesen egy hullámhosszon vagytok. Törekedj a konfliktusok megoldására és az intimitás fenntartására. A szerelemben és a barátságokban az erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalóak. Amit nyújtasz, azt vissza is fogod kapni. Hagyd, hogy a világ lássa, milyen melegszívű, gondoskodó és érzékeny ember vagy valójában.

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, érdemes kihasználnod minden olyan társasági lehetőséget, amely a szerelmi életednek kedvezhet. Tanácsot kérhetsz egy aktuális romantikus helyzeteddel kapcsolatban, vagy meghallgathatod, ha valamelyik barátod azt mondja, hogy ő tudja az ideális személyt, akivel összejöhetnél.

Az is lehetséges, hogy ezen a héten összeszeded a bátorságodat, hogy beszélj egy barátoddal az iránta érzett romantikus érzéseidről.

A hét elején használd az élénk fantáziádat. Bármi, amit csak el tudsz képzelni a romantika terén, teljesen lehetséges.

Bájosságoddal talán egy érdekes személy figyelmét is magadra vonhatod, talán még olyasvalakiét is, akit most csak barátodnak tekintesz.

A hét közepén a munka túlságosan leköthet. Sokan sok sikert kívánnak majd neked a törekvéseidhez és egy különleges személy meg akarja majd mutatni, mennyire kedvel téged.

A hétvégén a barátság kerülhet a fókuszba, ami arra ösztönözhet, hogy kifejezd megbecsülésedet egy barátodnak és új kapcsolatokat teremts, esetleg egy csoportos tevékenység keretében.a terveitek hosszú távúvá válnak és a végére jártok annak, hogy mi inspirálja a kapcsolatotokat arra, hogy tartós legyen.

Ha egyedül vagy, egy barátod üzenete vagy bemutatkozása összehozhat egy hódolóval.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

heti szerelmi horoszkóp halak asztrológus párkapcsolati asztrológia

Halak – Heti Szerelmi Horoszkóp 2022

A szívügyek ezen a héten bonyolultak lehetnek, mivel igyekszel a párod családjáról és a sajátodról is gondoskodni.

A héten úgy érezheted, hogy nagyobb tekintélyt kell mutatnod és át kell venned az irányítást az életben. Bölcsen tennéd, ha most a szakmai feladataidnak szentelnéd magad. A romantikának átmenetileg háttérbe kell szorulnia.

Minden, amit mondasz és teszel, a nyilvánosság előtt fog zajlani, ezért gondosan válaszd meg a szavaidat. Kommunikálj magabiztosan és körültekintően, fejleszd a képességeidet.

Maradj távol a pletykáktól és a negatívumoktól. Csak akkor adj tanácsot vagy mondd el a véleményed, ha megkérdeznek. Ha most némi munkát fektetsz a kapcsolatodba, az hosszú távon megtérülhet.

Ha ismerőseiddel kapcsolatokat építesz ki, kiváló lehetőséghez juthatsz és talán egy udvarlóhoz is. Még az is valószínű, hogy egy, a munkáddal kapcsolatos személy vagy tevékenység romantikát hoz számodra.

Lehet, hogy beleszeretsz a főnöködbe vagy egy másik személybe, aki tekintélyt vagy vezető szerepet tölt be a környezetedben. Bár ez könnyen balul sülhet el és lehet, hogy nem is akarsz többet egy egyszerű flörtnél, az biztos, hogy hízelgőnek fogod érezni.

A karriered is előtérbe kerül, ha már egy pár vagytok. A partnered képes lehet arra, hogy segítsen neked előbbre jutni a karrieredben.

A hét elején próbáld megtalálni az egyensúlyt a szerelmi adás és kapás között. Persze, adakozó vagy, de ez nem jelenti azt, hogy mindig addig adsz, amíg nem fáj.

Ha a hét közepén bizonytalannak érzed magad a szerelemben, annak jó oka van. Előfordulhat, hogy valamilyen váratlan ok miatt a legmélyebb félelmeitekről fogtok beszélgetni. Az, hogy a partnered hogyan reagál a kiváltó okokra és a történetedre, sokat elárul arról, hogy milyen támogatást fogsz kapni a jövőben.

Előfordulhat, hogy semmi sem teljesen világos most számodra és szeretnéd észrevenni a részleteket, mielőtt továbblépnél.

Hétvégén az ösztöneid megmondják, mit kell tenned. Ha szerelemről van szó, hagyd, hogy a szavak helyett a tettek beszéljenek.

Kérlek ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak a saját felelősségedre és csak útmutatóként használd a heti szerelmi horoszkópodban szereplő információkat!

Asztrológus
error: Védett tartalom!