asztrológia horoszkóp asztrológus

A Személyes horoszkóp – a születés helyéből, időpontjából kiindulva – a csillagok és bolygók egyéni életre gyakorolt hatását tanulmányozza. Ősidők óta segít eligazodni az élet útvesztőiben.

Azzal, hogy megismered a csak és kizárólag rád jellemző égi hatásokat, harmóniába kerülhetsz a körülötted lévő világgal. Mélyebben megértheted a múltad, a jelened és a jövődet.

Használd az egyéni horoszkópodat a személyes fejlődésed új távlatainak felfedezéséhez!

Tapasztalt asztrológusként akkor is segíthetek neked, ha csak egyszerűen kíváncsi vagy, mit tartogat a jövő számodra.

személyes horoszkóp rendelése
asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Személyre szabott egyéni horoszkóp elemzés segítségével – többek között – választ kaphatsz az alábbiakra:
– Hogyan növelheted az önbecsülésed.
– Miben vagy tehetséges és hogyan érvényesülj vele az életben.
– Miben érdemes még fejlődnöd, hogy a sikeres és büszke lehess önmagadra.
– Gondolataiddal, érzéseiddel hogyan befolyásolhatod az életed.
– Hogyan értelmezd az életedben visszatérő mintázatokat.
– Milyen figyelmeztető jelek vannak a közeli jövődben.
– Mire ügyelj, hogy elkerüld a negatív eseményeket az életedben.
– Mitől van stressz az életedben, és hogyan kerülheted el.
– Hogyan dönts a legjobban a téged érintő kérdésekben.
– Mikor célszerű szakmát vagy munkahelyet váltanod.
– Milyen stratégiát válassz családi problémák megoldásához.
– Hogyan értsd meg a gyermeked.
– Milyen körülményeket biztosíts, hogy gyermeked jövője minél sikeresebb legyen.
– Mit kell tenned, hogy pozitív kapcsolatokat építs.
– Mikor érdemes megszakítanod a közeli viszonyt valakivel.
– Párkapcsolati kérdésekben Szerelmi Horoszkóp elemzéssel tudok segíteni neked!

Személyes Horoszkóp Aszcendessel elemzést az alábbi űrlap kitöltésével tudsz rendelni.

Magában foglal egy évre szóló (Szolár) előrejelzést is.

Asztrológiai Elemzés elkészítésének egyszeri költsége: 25.000 Ft

Remélem segíteni tudok, hogy életed szebb és boldogabb legyen!

Személyes Horoszkóp
asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

Születésnaptól számítva 1 évre előre megmutatja, hogy milyen tendenciákra számíthatsz, mely életterületeid válnak hangsúlyossá.

Előre felkészülhetsz egy adott évre, ami egyben lehetőség is nyújt számodra, hogy következetesen valóra váltsd a benne foglaltakat.

Ezzel a fajta tudatossággal néha van lehetőség arra is, hogy a várható nehézségek esetleg valamilyen módon elkerülhetőek vagy enyhébb lefolyásúak legyenek.

Az éves előrejelzés fő célja, hogy segítséget kapj az adott évből a legtöbbet kihozni, azonban mindig neked kell eldönteni, hogy felhasználod-e a kapott információkat vagy a sorsra bízod életed adott évi kiteljesedést.

Személyre Szabott Éves Horoszkóp elemzést az alábbi űrlap kitöltésével tudsz rendelni.

Asztrológiai Elemzés elkészítésének egyszeri költsége: 22.000 Ft

Remélem segítségedre lehetek, hogy a következő éved még sikeresebb legyen!

Éves Horoszkóp
asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

1. Önismeret: A Személyes horoszkópod mintáinak és tendenciáinak felfedezésével mélyebb megértést nyerhetsz saját személyiségedről, erősségeidről és gyengeségeidről. Ez az önismeret segíthet abban, hogy jobb döntéseket hozzál, hatékonyabban kommunikálj, és erősebb személyes identitástudatot alakíts ki.

2. Karrier-tanácsadás: Az asztrológia betekintést nyújthat abba, hogy a horoszkópod alapján milyen típusú munkák elönyösek számodra. Ha például az egyéni Személyes horoszkópod azt mutatja, hogy tehetséges vagy a kommunikációban és a kapcsolatépítésben, akkor valószínűleg jól boldogulsz majd egy olyan munkakörben, amely az értékesítéssel, a marketinggel vagy a PR-tevékenységgel kapcsolatos.

személyre szabott horoszkóp előnyei

3. Érzelmi jólét: Az asztrológia útmutatást adhat ahhoz, hogyan kezeld az érzelmi kihívásokat és hogyan találd meg az egyensúlyt az életében. Ha például a Személyes horoszkóp elemzésed szerint hajlamos vagy a túlzó érzelmekre, vagy egyszerűen csak nagyon érzékeny vagy, akkor például hasznodra válhatnak az olyan gyakorlatok, mint a meditáció, a tudatosság vagy a naplóírás.

4. Egyéni fejlődés: A Személyes horoszkópod mintáit és ciklusait vizsgálva azonosíthatók azok a területeket, ahol szükséged lehet a személyes fejlődésre vagy önfejlesztésre. Ha például hajlamos vagy túlzottan kritikus lenni önmagaddal szemben, akkor összpontosíthatsz a nagyobb önelfogadás fejlesztésére.

személyes horoszkóp előnyei

5. Életcél: Az asztrológia betekintést nyújthat az életcélodba és abba, hogy hogyan érdemes viszonyulnod a közvetlen környezetedhez és a világhoz. A Személyes horoszkópod megértésével fontosabb egyéni célokat érhetsz el, és olyan döntéseket hozhatsz, amelyek összhangban vannak a valódi éneddel.

6. Időzítés és tervezés: Az asztrológia hasznos eszköz lehet a fontos döntések, események és projektek időzítésében. A Személyes horoszkópod ciklusainak és tranzitjainak megértésével kiválaszthatod a legjobb időpontokat egy új vállalkozás beindításához, egy új kapcsolat elkezdéséhez vagy egy nagy személyes lépés megtételéhez.

Még ha nem is hiszel a Személyes horoszkópban, tagadhatatlan, hogy szórakoztató lehet megismerni mit mond a lehetőségeidről az életben. És ki tudja? Talán mégiscsak van benne valami igazság.

Végül ne feledd, hogy a saját döntéseid és tetteid mindig fontosabbak, mint amit a csillagok mondanak!
Csak útmutatóként használd a Személyes horoszkópodat!

asztrológia horoszkóp elemzés asztrológus

3 Leggyakoribb Kérdés

Milyen gyakran érdemes személyes horoszkópot készítetni?

Nincs általánosan meghatározott javaslat a gyakorisággal kapcsolatban, ez az egyéni igényektől és életeseményektől függ leginkább.
Az ingyenes horoszkópok jó kiindulópontok lehet azok számára, akik újak az asztrológiában, vagy akik csak általános képet szeretnének kapni személyiségükről és jövőjükről.
A személyes horoszkóp azonban részletesebb és személyre szabottabb betekintést nyújt, ami hasznos lehet azok számára, akik útmutatást keresnek a döntéshozatalban, vagy mélyebben szeretnék megérteni önmagukat és életük különböző aspektusait.

Milyen információkra van szükség a személyre szabott horoszkóp készítéséhez?

A személyre szabott horoszkóp elkészítéséhez meg kell adnod a születési dátumodat (év/hónap/nap/), a születési helyedet (ország/város/) és a születésed pontos idejét (óra/perc/).
Ezek az információk egy pillanatfelvételt adnak az égboltról a születésed pillanatában, és a bolygók helyzetét mutatják.
A személyes horoszkópod ezen a születési képleten alapul, és segít az asztrológusnak értelmezni a bolygóknak az életedre gyakorolt hatását.
A pontos születési adatok megadása elengedhetetlen a megbízható és személyre szabott horoszkóp elkészítéséhez.

Mi a különbség a születési képlet és a horoszkóp között?

A születési képlet az égbolt térképét mutatja a születésed pontos időpontjában és helyén. A bolygók és más égitestek helyzetét használja fel az asztrológus, amelyek segítségével elemezhető a személyiséged, erősségeid, gyengeségeid és életutad.
Ezzel szemben a horoszkóp az egyén életének előrejelzése vagy értelmezése az égitestek meghatározott időpontjában, ez lehet éves, havi, heti vagy napi.
Míg a születési képlet a Te asztrológiai alkatodnak az egyedi és statikus ábrázolása, addig a horoszkóp egy dinamikus és általános előrejelzés, amely az idő múlásával változik, és gyakran csak a napjegyegyeden alpszik.

asztrológia egyéni horoszkóp elemzés asztrológus

Magányos vagy, bizonytalan a szerelemben, rossz a házasságod, párkapcsolati kérdések gyötörnek?

Szerelmi horoszkóp elemzés segíthet a megfelelő válaszok megtalálásában.
Csak részben igaz az a mondás, hogy a szerelem kiszámíthatatlan. Vannak olyan emberi jellemzők, amelyeket ha megértesz, akkor boldogabb lehetsz a szerelemben.

Asztrológusként segíthetek neked, hogy magabiztosabb legyél a párkapcsolatodban, megtaláld és megértsd azokat a jeleket, amelyek döntően befolyásolhatják a szerelmi életedet.

Az egyik legfontos része az életemnek az asztrológiai tanácsadással. Nekem is csillagok mutatták meg, hogy ez az életfeladatom.
Mindig boldog vagyok, amikor látom, hogy az emberek élete hogyan teljesedik ki az asztrológia segítségével.
A legérdekesebb az, hogyha nem hiszel benne, akkor is működik.

Gyere, próbáld ki és váltsd valóra az álmaidat!

Asztrológiai Tanácsadás

Tóth Judit
okleveles asztrológus
+36 20 451-78-58
info @ asztrologus.eu